dilluns, 11 de juliol del 2011

Tercera setmana

Bé, després d'un dies de fer el dropo....

TASCA 1

Contesta el següent qüestionari. Són 10 preguntes en què has de fer servir la intuïció (i la lectura prèvia de la pàgina, millor http://www.tudiscovery.com/enespanol/planeta-humano/index.shtml)

http://www.tudiscovery.com/enespanol/planeta-humano/quiz.shtml

Jo n'he encertat 7, i tu?

Bé, però el que m'interessa és que sobre alguna de les preguntes, la que més t'agrade, escrigues una petita història inventada per tu, però basada en el contingut d'alguna de les preguntes.


Ara faràs d'investigador, a l'estil del detectiu Conan que tant t'agradava, i buscaràs per la pàgina -http://www.tudiscovery.com/enespanol/planeta-humano/index.shtml- quants ppots de repelent contra mosquits?

I, em pots dir si van visitar el país del teu ídol Messi?

Com que sé que t'agrada molt jugar... pots fer el joc http://www.tudiscovery.com/enespanol/planeta-humano/desafio-humano.shtml. Com pots vore, hi ha jocs i jocs: els uns  només ens aporten diversió, els altres ens fan moure les neurones i conèixer millor el planeta on vivim.


TASCA 2

Mira't el vídeo i fes una descripció en 5 línies del que ens ensenya. Pensa de concentrar i ordenar bé la informació.




TASCA 3

I ara repassa una mica l'anglès.

Al clip voràs que els estudiants de la teua edat expliquen com fan servir les noves tecnologies de forma diferent a com ho fas tu: ells, a part de jugar, aprenen amb les noves tecnologies.

Escriu el contingut dels 10 primers cartells que ensenyen i dóna la seua traducció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada